Ook bij u in het ziekenhuis?

De Tekendokter komt wekelijks op bezoek in het Juliana Kinderziekenhuis en in het Spaarne Gasthuis. Met een vrolijke kar vol teken- en schildermaterialen komt de Tekendokter langs op de kamer voor een indiviuele tekenopdracht. Daarnaast kan de Tekendokter in de speelkamer een groepsopdracht organiseren, voor de kinderen die even uit hun kamer kunnen komen. Én de Tekendokter kan ook langskomen bij volwassen patiënten!

Meestal heeft de tekenopdracht iets met de natuur te maken, want de natuur en groen doen de kinderen goed: in verschillende wetenschappelijke studies is aangetoond dat contact met de natuur, het prikkelen van de creativiteit en een vrolijke afleiding bijdragen aan het helingsproces van kinderen en volwassenen in het ziekenhuis. Juist het vrijblijvende karakter van de Tekendokter is de kracht ervan: niets hoeft, alles mag.
De Tekendokter zorgt voor een vrolijke en creatieve noot! Zou u graag zien dat de Tekendokter ook bij u in het ziekenhuis of in uw zorginstelling langskomt? Neem gerust contact met ons op: post@tekendok.nl

tekeningvandemaand

Tekening van de maand door:

Julian
Lees meer....
volgonsop instagram

Volg ons op Instagram

Klik hier

Steun ons heart

Doneer zodat we nog meer kinderen die in het ziekenhuis liggen een moment van afleiding kunnen geven met een leuke tekenles.

Klik Hier