De Toekomst van de tekendokter

De Tekendokters (op dit moment vijf Tekendokters, enkele enthousiaste donateurs, het bestuur van Stichting de Tekendokter en enkele enthousiaste vrijwilligers) komen meerdere keren per jaar in wisselende groepen samen om met elkaar de stand van zaken te bespreken, brainstorms te houden en ideeën uit te te wisselen.

Mooie ideeën 

Daaruit kwamen al prachtige projecten voort, zoals buiten tekenen in de beleef tuin van het Juliana Kinderziekenhuis/Hagaziekenhuis, een prachtige verjaardagskalender om uit te delen aan de kinderen in het ziekenhuis, wand- en plafondschilderingen in het Spaarne Gasthuis, grote kunstwerken in het Spaarne Gasthuis, een prachtige overzichtstentoonstelling in de hal van het Juliana Kinderziekenhuis, de veiling van enkele grote gezamenlijke kunstwerken van de kinderen, de presentatie van een gezamenlijk kunstwerk aan minister Bruins van gezondheid, ansichtkaarten om te verkopen en als relatiegeschenk, met tekeningen en schilderijen van de jonge kunstenaars in het ziekenhuis. En de beschildering van een groot zeil voor de zeilboot in de hal van het Juliana Kinderziekenhuis... 

Groot bereik, maar toch klein en persoonlijk 

Altijd komen er weer mooie nieuwe plannen, samenwerkingen en projecten op het pad van de Tekendokter. Zo ook in. De komende jaren, en nu we met steeds meer Tekendokters zijn, kunnen de projecten ook op steeds grotere schaal plaatsvinden. Maar we willen er wel voor waken dat Stichting de Tekendokter blijft doen waar zij voor bedoeld is: net dat kleine beetje extra aandacht geven aan de kinderen die dat nodig hebben, op een kwetsbaar moment in het ziekenhuis. Dus het zal altijd zijn met een persoonlijke touch.

tekeningvandemaand

Tekening van de maand door:

Julian
Lees meer....
volgonsop instagram

Volg ons op Instagram

Klik hier

Steun ons heart

Doneer zodat we nog meer kinderen die in het ziekenhuis liggen een moment van afleiding kunnen geven met een leuke tekenles.

Klik Hier