Ziekenhuizen

De Tekendokter komt nu wekelijks in het Juliana Kinderziekenhuis:
op de polikliniek Cystic Fibrosis en op de verpleegafdelingen van het ziekenhuis. Deze zomer start Stichting de Tekendokter ook met tekenlessen in de beleeftuin van het Hagaziekenhuis. Gedurende de zomermaanden zullen er regelmatig volwassenen en kinderen tekenen in het zonnetje tussen de vers aangeplante bomen, of in de schaduw van het romantische prieel tussen de rozen en de bloeiende klimplanten. De tekenlessen in de zomer worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.

Sinds maart 2019 komt de Tekendokter ook in het Spaarne Gasthuis in Haarlem: Iedere week bezoekt De Tekendokter de kinderen op de verpleegafdeling van het ziekenhuis. Voor ieder kind een passende opdracht met mooie, kleurige materialen en prachtige voorbeelden uit de natuur; voor een fijn moment van afleiding en inspiratie om zelf verder te tekenen of schilderen. 
De tekenlessen in het Spaarne Gasthuis worden mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van het Spaarne Gasthuis en Stichting Weeshuis Doopsgezinden.


 
tekeningvandemaand

Tekening van de maand door:


Lees meer....
volgonsop instagram

Volg ons op Instagram

Klik hier

Steun ons heart

Doneer zodat we nog meer kinderen die in het ziekenhuis liggen een moment van afleiding kunnen geven met een leuke tekenles.

Klik Hier