Ook bij u in het ziekenhuis?

De Tekendokter komt wekelijks op bezoek in het Juliana Kinderziekenhuis en twee-wekelijks in het Spaarne Gasthuis. Met een vrolijke kar vol teken- en schildermaterialen komt ze langs op de kamer voor een indiviuele tekenopdracht. Daarnaast  organiseert zij vaak in de speelkamer een groepsopdracht, voor de kinderen die even uit hun kamer kunnen komen.

Meestal heeft de tekenopdracht iets met de natuur te maken, want de natuur en groen doen de kinderen goed: in verschillende wetenschappelijke studies is aangetoond dat contact met de natuur, het prikkelen van de creativiteit en een vrolijke afleiding bijdragen aan het helingsproces van kinderen in het ziekenhuis. Juist het vrijblijvende karakter van de Tekendokter is de kracht ervan: niets hoeft, alles mag.
De Tekendokter zorgt voor een vrolijke en creatieve noot! Zou u graag zien dat de Tekendokter ook bij u in het ziekenhuis langskomt? Neem gerust contact met ons op: post@tekendok.nl

tekeningvandemaand

Tekening van de maand door:

Jungle
Lees meer....
volgonsop instagram

Volg ons op Instagram

Klik hier

Steun ons heart

Doneer zodat we nog meer kinderen die in het ziekenhuis liggen een moment van afleiding kunnen geven met een leuke tekenles.

Klik Hier