Jessica en Martine, twee nieuwe Tekendokters!

In het Juliana Kinderziekenhuis en in het Spaarne Gasthuis kun je nu, naast Marjolijn, ook een andere Tekendokter tegenkomen. In Den Haag komt nu bijna wekelijks Jessica op bezoek, en in Haarlem komt om de week Martine teken materialen en een tekenopdracht uitdelen!

Hier stellen we Jessica aan je voor:

Hoi, ik ben Jessica, 42 jaar en oorspronkelijk uit Duitsland. Ik ben altijd creatief geweest - maar soms is volwassen zijn zoooo verstandig en saai, dat je andere dingen moet doen dan met verf spetteren helaas.. behalve als je je eigen kunst school opent, zoals ik deed! Bij Wild Minds Creative kan (bijna) alles: verf, stoffen, glitter, hout, nog meer verf... alles door elkaar, tot je tevreden bent met je kunstwerk.

Toen ik van de Tekendokter hoorde, was ik meteen enthousiast, want 2at is er mooier dan kleur, afleiding en goede moed brengen bij iemand die dat nodig heeft? Weg met alle saaie verveling, grumpiness, even afleiding van de pijn! Een grote glimlach, inspiratie, vrolijkheid en lieve woorden, rust voor je ouders, van mij krijg je dit allemaal - diep vanuit mijn hart. En mijn lievelingsding om te tekenen? Katten en Cupcakes!

 

delen:      

22/03/2023   |   Marjolijn Engelsman

« Terug

tekeningvandemaand

Tekening van de maand door:


Lees meer....
volgonsop instagram

Volg ons op Instagram

Klik hier